Tuesday, November 15, 2011

7 Tujuh bulan sudah

Pejam celik.. pejam celik.. 7 bulan sudah I usung baby ni ke sana ke mari.. kejap je.. takutnya nak menunggu bulan 1 nih.. InshaALLAH, harap2 semuanya berjalan lancar n dipermudahkan.. AMIN.. Perut I yang semakin ketat wokehh.. Bile drive plak, perut nih dah berlaga ngan stereng.. seriuss weyy, gerun je nak pusing stereng tue lelaju.. nyiluu...

Badan2 pon dah mula rase sakit2.. tak leh salah sket.. Baby yang suka mengeras, nak jalan sakit, nak duduk pon sakit.. nak baring lagi le sakit.. Serba salah rasenya.. serba tak kena.. Harap2 lepas nih, Tahap kesuburan I mengurang le gamaknya.. huhuhu.. pantang lape, comfirm lekat..

Semalam bile tengok anak2 I main2... terus... fuhhhh.. ramainya anak I... tak lama lagi tambah sorang lagi.. Sebelum tido mlm tadi pon, Mr.M dok mengira anak2 die.. ayat dia yang tak tahan.. "tahun depan lagi sorang.."... Sesuka je die, kira mengira.. I ni, asyik memboyot je.. Masuk tahun depan 7 tahun kami bersama.. 4 kali weyy I ni peknen.. isk..isk..

Rabu ni check up lagi... kena tadah telinga lagi le nampaknya, selalunya doktor ok je.. nurse je yang lebih.. bebel sana bebel sini.. bile jumpe doktor, takde pon banyak cakap.. tension.. Kalo le banyak duit, tak nak le I pi klinik gov nih.. sebabnya asyik dibebel je.. Nak je pi tutup mulut diorang masa die dok bebel2..

Doakan I ye uol's.. semoga dipermudahkan proses bersalin I.. tqvm..

2 comments:

BUYEN said...

Lor anak ke brp ni...
hebat jua ko..
bb akO dh 4 bulan..

a LoT oF LuV said...

Ke4.. nak cpt2 tambah ank sblm umur 30.. pastu boleh pencen awal..

Google