Wednesday, September 12, 2012

Xde tajuk..

Hari ini tak sempat nak hapdet ape2 pon.. sebabnya bz dari pagi td.. bz wat keje, taip surat, wat fail meja.. bersembang dengan member opis.. bertandang kat tmpt orang.. huhuhuhu..

Esok I cuti ye.. huhuhu.. bukan cuti2 malaysia.. tapi cuti bersebab wokehhh!! kena balik kampung.. ade sesuatu yang perlu dibereskan.. rugi wok sebenarnya cuti esok.. ada jamuan raya kat Bahagian I nih.. tapi nak wat cam aner kan.. kena korbankan cuti n duit lagi.. kalo adik beradik lagi susah, sape lagi yang patut tolong kan.. Walaupun Mr.M cakap kehadiran I tak memberi kesan @ makna pon.. tapi tak salah kot kalo nak bagi moral support pada akak I..

Mungkin esok I tak sempat nak hapdet ape2.. iyelah kat sana mana nak cekaunya internet nih.. lagipon myb I bz dari pagi sampai ke petang... n mungkin Umairah pon akan ponteng sekolah esok.. tapi tengok le keadaan. Kemungkinan Mr.M x ikut I balik.. kalo ade ape2 citer best.. I story mory jumaat nanti...




haaaa.. jumaat kena ganti PA lagi.. abislah.. bos le cerewet nak mampus.. harap2 dipermudahkan.. AMIN


2 comments:

monamie said...

hoi. hehe ganti pa yang bosnyer cerewet eh. aku gigit hang nak??? hehe... btw.. email ngan pasword akak dah letak kat board hitam. anything call kakmona eh. tq zila ku sayang :) nanti kakmona belanja ehhh :)

a LoT oF LuV said...

OK.. beressss!!! hari jumaat die ade pi mana ka??? kasi penuh die nyer diari..

Google