Tuesday, May 22, 2012

Konvo..


 Dah tua2 bru ada sekeping diploma.. Tapi agak vangga jugak la sebab berjaya jugak I gengam diploma itu setelah berhempas pulas mengabiskan pengajian.. Hari2 travel punye le jauh.. cukup je time nak kena pam susu untuk My hero, Thaqif (2010).. pastu berkejaran nak masuk kelas lagi.. time malam plak, nak layan anak2 lagi.. nak buat assignment lagi..huhu sungguh mencabar..

InshaAllah, niat nak sambung ke step lagi tinggi tu memang ada, tapi kena tunggu Bazli besar sket.. pastu nak sambung yang dekat2 sajok.. Ooo ye, Mr.M pi ye konvo I tadi.. sape lagi nk pi kan.. Mak n ayah x bape sihat.. kalo tak, boleh share kegembiraan I.. lagipon, ni semua berkat doa n dorongan kedua parent I.. Hanya ALLAH membalas jasamu berdua.. Mr.M sibuk nak bawa Umairah pi majlis tu, Tapi I tak bagi.. sebab nak soh die rasa majlis protokol macam tu.. budak 12 thn ke bwh kan tak boleh masuk dewan..

Masa naik stage tadik, pon rasa best sangat n tak sabar naik stage lagi utk kali ke3.. Pertama, masa sijil.. kedua ni masa diploma n kali ke3 nanti degree plak..(InshaAllah..)

Abis ke majlis konvokesyen tadi, terus bergegas keluar cari Mr.M.. sekali die takde, puas le I call die.. kali ke3 call baru berjawab.. sekali pi kat dia ada bunga untuk I.. waaa sungguh terharu.. TAK PERNAH beb, die bagi bunga pada I.. selama bape tahun kami bercinta n kawin.. sekuntum bunga pon tak pernah bagi.. sekali bagi siap ade bebear lagi.. Masa sijil dulu mak n Kak long I bagi bunga.. bile mengenangkan balik kenangan tu, sungguh terharu..

Jubah tak dipulangkan lagi.. saje bawa balik, pi ambik gambar studio 1 family.. Mr.M pon nampak sungguh excited.. siap soh ambik gmbr berdua lagi.. hahaha.. tapi tak jadi sebab pakej yg ditwrkan mahal nak mampuihhh... InshaAllah, sebelum pulangkan jubah ni nak jugak ambik gmbar ber2..

Gambar2 lain, nanti arr time rajin.. sebab kena cari cable..

4 comments:

Lynn said...

Tahniah....belajar selagi ada daya..bukan untuk sesiapa..tapi untuk diri sendiri dan esspecially..family...

eezance said...

Salam singgah.. :)

tahniah.. mana ada tua.. muda je lagi tuan blog ni...kan? ;)

bestnye dapat konvo, sy pun tak sabar nak merasa ni.. hihi

anuar said...

tahniah..merasa jgk konvo dip kan..aku ni haa..adoiila..

happy for u!

IbuHaikal said...

tahniah!!! bestnya dapat bunga!haha

Google