Saturday, May 5, 2012

Sabtu

Dari 2-3 hari lepas lagi I plan nak cuci2 kete ngan anak2.. selain kete I bersih, anak2 pon hepi.. Tapi Keadaan tak mengizinkan.. hujan sejak dari pukul 2 pagi, sampai la ni.. tapi sekarang nih hujan rintik2 je.. sebelum hujan malam tadi.. petir sambung menyambung.. Cian ngan Thaqif, tidur sambil tutup mata ngan tangan.. die ni takut ngan bunyi2 yang kuat.. I plak, terjaga je terus pi check mana2 suiz yang tak ditutup..

Aktiviti yang dirancang telah tergendala.. kena cari aktiviti lain utk bg anak2 I hepi.. Gi shopping mall le nampak nyer...

1 comment:

Weenie Ab Kadir said...

Assalamualaikum..Hi zila, baru hari ni aku berkesempatan nak comment kat blog ko no setelah sekian lama...hehehehehehe aktually aku dh lama follow blog ko tp cume sempat baca je..btw thanks alot for entry ko utk wedding aku last year...ha dgr tu.."LAST YEAR" hehehehe nanti free kita jumpa ye.

Google