Monday, June 11, 2012

Entry monday Blues..

Hari ini I pi kursus.. sekarng ni I tengah buat n3 selaju mungkin..

Sabtu lepas I pi kenduri kawin member kelas masa I form 3.. Majlis tu memang buat kat kampung.. TAPI!! grand noksss... serba ungu lagi.. Makanan pon ok.. gambar takde ok.. kamera I rosak..

Lepas kenduri terus bergegas balik umah mak I.. Mak I nak makan durian.. harus I cari kan... cian, sampai je rumah die kata die tak makan lagi.. alahai, mak nape la tunggu I balik.. sayu hati I.. terus I bukak baju n turun ke dapur... masak lauk yang diminta.. lepas masak, bergegas pi umah kakak I plak.. ade hal yang tak dielakkan..

Semalam I bertolak balik KL dari rumah mak I.. Tak tau nape, hati I sayu je tengok die.. minggu ni mungkin I tak boleh balik.. tapi tak tau lagi.. tengok pada keadaan.. Sekarang ni hati I meronta2 nak balik.. sebab kebelakangan ni, I selallu rindu kat mak I.. wajah uzur die bermain kat fikiran I.. Takut beb, takut tak sempat nak bagi die happy.. Iskkk... minta jauh...

Masa on the way balik semalam, I bersyukur sangat sebab I masih lagi ade peluang nak cium tangan mak I.. seboleh mungkin nak gunakan masa yang singkat ini (mungkin.. masih panjang... mungkin masa yang singkat).. Minta Allah tetapkan hati I untuk berkhidmat kat mak I selagi I mampu.. AMIN..

2 comments:

Cindyrina (The Princess) said...

baik anak mak sorang ni...alhamdulillah

Kesuma Angsana said...

keep update entry ye cause dah follow u

Google