Wednesday, June 6, 2012

Pppfffff..

Hari yang membizi.. sibuk menyiapkan tugasan yang diberikan.. ade sedikit kebenggangan.. sebab selalu disalahkan oleh orang2 sini.. aku bekerja ikut respon yang diberi.. kalo takde ape2 respon, semua yang berkenaan tak diupdate.. Nanti ada lah yang kata.. I dah hantar le, I yang banyak hari dah pi.. TAPI!! macam aner I nak wat kalo takde respon dari yang berkenaan2.. Dah le tak baca emel.. Boleh tak, kalo tak menyalahkan orang lain.. Mintak maaf ye pada readers yang tak paham ape yang I maksudkan.. Ini adalah sesi meluahkan 'Perasaan'..

Spoil kan mood nak update blog nih lagi..

1 comment:

Kesuma Angsana said...

Hi... bengang ke hari ni... apapun salam kenal n dah follow u !

Google