Thursday, October 27, 2011

Wanita n Emas

Hujung bulan ini, CC kat opis I akan bersara.. Oleh kerana itu, I n Opismate telah buat satu kejutan untuk dia... Usaha mengumpulkan dana untuk memberikan sesuatu kepadanya sebagai kenangan2 semasa di MKD ni... Memulanya ingatkan nak beli telekung je.. tapi benda nih dah merebak ke bos2 besar.. makanya collection agak banyak, so macam tak berbaloi je nak beli yang kecik2 kan..

So, hari selasa lepas je balik keje... zasssss terus ke Poh Kong, tak nak pegang duit orang lelama.. Masa dok telek2 tu.. terkenan le dengan sebentuk cincin ni.. bile tengok harga.. feluh2.. mahal nak mampus.. overburget sudah.. tapi bila ditawar2.. dapat le harga yang diburget..

Ok ye.. kepada yang menyumbangkan dana.. kalo nak tau bape harga die, boleh rujuk kepada En. Rashdan... PAK(I)..

Layazzzzzz...











Hadiah telah dipasskan kepada empunya diri.. Nampaknya dia suka n happy bile dapat cincin tu.. Berbaloi2....

2 comments:

BUYEN said...

Beb..CC sape pencen erk..kot2 ako kenal..

anuar said...

semoga maju jaya buat CC ko..=)

Google