Wednesday, July 6, 2011

Butik ACAL buat contest. Jom join!






Khalish : Adik, tengok ape tu?.. Jom kite 'paw' mama, beli toys nak tak?? Nanti boleh main sesama..



Jazly : Uishhhh.. tak nak le, adik ingat nak 'paw' solivite je... mmmm mesti sedap..





Khalish : Eiiii.. adik nih tak dengar cakap abg ye.. degil ye.. geramnye.. kan dah kena...

Jazly : aduihhh.. nanti arr.. ngadu kat mama..









************************************************************************************

Baru semalam.. beli baju kat butik ACAL nih.. mmm bajunya lawa2 n harga die pon berbaloi.. sebenarnya dah lame dok booking.. Tp ke bz di tahap cipan, so, terlupa le ngan benda nih.. huhuhu bz le sangat..

Nak tengok ke baju yang dishopping untuk little prince I.. u'll klik kat sini.. Kod die BG02.. huhuhu.. memula tengok terus terpikat.. mmg rezeki Thaqif ye.. lame dah dok target.. last2 dapat gak.. boleh le wat pakai untuk raya nanti..

Tapiiiiii.. Kalo ade rezeki, menang contest nih.. I nak shopping lagi kat ACAL.. sebabnya ade voucher.. hukhukhuk.. ade lagi sebenarnya baju yang di target.. tapi terpaksa menahan nafsu, poket I yang semakin menipis..


Oooo ye, kalo U'll jadi follower pada butik nih.. akan diberikan diskaun 5%... Menarik sungguh.. kan I dah kate.. memang berbaloi..


Oklah untuk sesape yang nak join contest nih..


Cara-cara penyertaan:


Kepada bloggers:
1. "Copy & paste"/ "save as" gambar-gambar di atas.
2. Edit gambar untuk dialog atau letak caption di bawah gambar untuk dialog.
3. Buat satu entri untuk contest ni.
4. Jangan lupa mention Butik Adik Comel Abang Lawa ok! (beserta url butik)
5. Ajak kawan-kawan, sedara-mara join contest ni. Lagi ramai lagi meriah! :)
6. Inform kami di kotak komen ya.


Kepada non-bloggers:
1. "Copy & paste"/ "save as" gambar-gambar di atas.
2. Edit gambar untuk dialog atau letak caption di bawah gambar untuk dialog.
3. Hantar penyertaan di puterikurekure@gmail.com
4. Ajak kawan-kawan, sedara-mara join contest ni. Lagi ramai lagi meriah! :)
5. Inform kami di kotak komen ya.


Hadiahnya :


Hadiah Tempat Pertama:
1 Voucher membeli belah di Butik ACAL sebanyak RM30


Hadiah Tempat Kedua:
1 Voucher membeli belah di Butik ACAL sebanyak RM20



Hadiah Saguhati (3 penyertaan terpilih):
1 Voucher membeli belah di Butik ACAL sebanyak RM10



Apa tunggu lagi. Dengan hanya menggunakan kekreatifan anda, voucher-voucher ini boleh dimiliki! Penyertaan akan tutup pada jam 6petang, 8 Julai 2011, hari Jumaat . Dialog boleh digubah dalam bahasa Melayu atau English.


Ok ye.. selamat mencuba..

2 comments:

Intan & The Boys said...

thanks dear! mmuahhh!!!

a LoT oF LuV said...

welcome.. nanti bg diskaun lg ye.. huhuhuhu..

Google