Tuesday, July 12, 2011

Terbiar sunyi..

mmm.. lama I menyepi ye.. Tuan tanah tgh tak sihat, so malas nak update ke ape ke.. nak dok diam2 je.. Kat umah pon same, takde lagi wat akvt yang berat2.. sebab I kena jage tekanan darah I.. kalo tengah wat kerja umah n agak2 penat je, I berhenti.. banyak baju yang tergendala tak dilipat.. baju I n Mr.M senang je.. hanger je.. baju budak kecik nih haa.. halus2.. pening kepala I..

mls nak tension2 sangat.. agak2 penat je, I tinggalkan je.. gi tidur@baring2.. nasib baik Mr.M memahami.. malam tadi aku pesan kat die siap2.. "Abg kena tolong ibu wat keje umah...sekarang nih, ibu cepat penat.."

Suami2.. Alhamdulillah kau memahami.. Thaqif renggek2 nak susu pon I kejutkan die... laju je die bangun.. Damia mengigau pon die yang bangun.. I?? kena rehat betul2.. aktvt memasak dibuat 1x sehari je.. kalo seblm nih.. pagi kul 5 dah bangun n masak.. balik keje masak lagi untuk malam.. Tapi sekrg, bangun pagi pon masak slow2 je.. masak mana yang sempat..

Pagi tadi gi cek up BP lg ye.. Bacaan BP semalam tak bape bagus.. tinggi.. mungkin I penat kot.. Iyelah balik2 keje je terus gi cek.. mana taknya.. Dah 2 kali ye, masuk yang ni. kali ke3 I mengalami benda yang same.. asal ngandung je... darah senang naik.. mmg berisiko I nih..

Ok le.. cukup sampai setakat.. nak sambung wat keje..

3 comments:

Intan & The Boys said...

zillah pregnant ye skang ni? brape bulan dah? congrats dear!

:)
seronoknya baca org pregnant lagi. terasa2 macam teringin pulak. hehe.

a LoT oF LuV said...

huhuhu.. 12 minggu dah.. yang syoknya tak terasa pon peknen.. sbb Alhamdulillah tak muntah2.. huhuhu.. Syukur pada ALLAH, sebab sblm ni mabuk teruk..

Intan & The Boys said...

alhamdulillah....wah! bestnya tak terasa mabuk2. kita 2 anak, 2-2 mabuk. huhu...~

Google