Monday, June 29, 2009

Mimpi.. adakah mainan syaitan?

Malam tadi aku bermimpi... Mimpi yang agak meyeramkan..

"Mak aku sakit kat hospital. Lepas tue aku jaga mak aku, dalam masa yang same Mr. M (dalam mimpi nie, die masih jadi tunang aku..) datang dengan bakal mentua2 aku untuk melawat emak aku. Pastu aku minta permission ngan diorang, aku nak balik salin baju. aku pon balik le, pastu sampai je rumah. Aku pon tukar le baju, tapi baju aku sume dah abis.. x tau mane gi nyer. Pastu aku pkai le baju akak aku warna kelabu (baju kurung). Pastu aku pon naik le bas nak gi hospital.. Tapi bas tue berhentikan aku tepi jalan besar pastu ade satu jalan masuk.. dekat jalan masuk tue ade seekor ular kelabu. aku halau ular tue, pastu aku masuk je jalan tue.. aku ternampak ianya adalah kawasan perkuburan.."

Pastu aku terjaga.. Aku kuar ke ruang tamu tengok jam baru Pukul 2.00pg..

Bile di p.k kan aku jadi gerun... Adakah nie berkaitan dengan "Kematian"?eeeiiii seram nyer aku!! Minta2 le mimpi ni hanyalah mainan syaitan.. Amin..

Aku nak Call ayah le.. Ape kaba die agaknyer..

3 comments:

nik said...

menakuttttkannnn....
apakah ianya 1 petanda????
harap ianya tidakkkk

a LoT oF LuV said...

Tidak NIk!!!! Jgn..takutkan aku!!!

NaRa.LoVeR.BiRdS:::::...... said...

kematian adalah sesuatu yg pasti..
saat nya tepat sekali, tp, bilakah saat itu berlaku?? Persoalan yg msih blum terjawab....

Google