Monday, November 2, 2009

Dugaan

Hari Jumaat lepas, Mr. M accident.. Nasib baik die xde ape2.. Kete tue xpe le, boleh baiki.. Kalo laki aku??? Eii minta dijauhkan.. Bagi aku duit, aku boleh cari.. Tapi kalo Mr. M??? X boleh le aku nak cari sebijik macam die.. ayah kepada anak-anak aku.. eiii.. Ya Allah, aku masih memerlukannye sebagai pelindung aku, anak2 perlukan kasih sayang darinya..
Mak aku pon terperanjat dengan berita ni, Tapi die tetap bersyukur.. sebab menantu die xde ape2..

Kete pon dah dihantar ke workshop.. Hari khamis baru siap.. Wat masa beberapa hari nih, aku soh Mr. M berehat je kat umah.. Lepas nih keje le kaw2.. Eiii, dah le kete tue sumber rezeki aku sekeluarga.. memang dugaan betul.. seb baik aku nih bekerja.. kalo x.. abis!!

Pesanan untuk Mr. M..
"Abg... sambil2 abg beristirehat tue.. tolong2 le basuh2 baju ke.. mop2 umah ke.. masak2 ke.. Cuci2 bilik air ke..." Ahaks.. (Mampuss.. kalo Mr. M bace N3 nih..!!)




2 comments:

Emilia said...

Den sokong buat husband-husband yg tersayang yg cuti dok rumah pls tolong-tolong ler isteri buat kerja rumah :) peace...

a LoT oF LuV said...

hehehehhehe.. memang dah buat pon.. hehehehe... balik umah relax je!!.. hiks...

Google