Thursday, June 24, 2010

Sehari di Pantai Puteri

Sambungan dari N3 semalam...

Lepas balik Zoo kami satu family terus ke pantai.. untuk mandi manda.. yang tensionnye aku tak bawa baju.. so, tengok je diorang mandi.. huhhh... sungguh le tak best... Masa akan tengah asyik masyik ambik gambau nih.. Mr. M sibuk tak bagi aku angkat kain.. takut orang lain tengok kaki aku.. maka basah le kain aku sampai takat peha.. huhuhuhu...

Makin petang makin kuat plak ombak.. Kata abg ipar aku, 'air pasang'.. Diorang nih plak, makin ligat mandi.. makin panggil balik makin liat..

Sambil2 tunggu diorang mandi, aku & akak2 aku sibuk bergosip.. hehehe.. Gosip si 'polan b polan'.. gosip itu gosip ini.. Dan plan nx time, kalo nak mandi laut, nak wat BBQ... musti syiokkk.. tapi tak tau bile lagiks.. harap2 menjadi..

Mr. M Sibuk melayan Puteri2nya..

Sejuk perut ku, Rajin layan anak aku..

Abg Long ngan anak2 kak chik aku..

Insan2 Tersayang..
Umairah Maisarah... My beloved Hubby & Damia Qaisara..


Tengok le anak sedara aku tue.. siap tak berbaju lagiks..

Yang tepi2 ni, penakut!!! asyik main kat gigi air je..

Syok korang ye...


4 comments:

keropok segera said...

seronok mandi manda..salam ziarah

a LoT oF LuV said...

tq... krn sudi menjengah..

myra anne said...

damia qaisara..sm cam nama anak buah saye..:D

a LoT oF LuV said...

hehehehe... Memang famous nama tue sekarang nih..

Google