Monday, May 25, 2009

Tournament Bowling BMKD

Semalam Kelab BMKD telah menganjurkan tournament bowling, Kumpulan ku (Jenahak) hanya mendapat tempat kedua. Disebabkan aku ni tak reti main.. rasa bersalah gak, sebab yang lagi dua orang tu memang teror!! beza tempat pertama ngan kedua hanya 28 pin.. Ya Allah bersalahnya aku!! Masa 1st game tue ok lagik, tapi masa 2nd game aku hilang tumpuan.. Macam aner nak minta maaf ngan diorg..
Tapi!!! sekarang kalo diajak bertanding.. boleh kot!! disebabkan aku telah menjadi anak murid kepada member satu team aku!! husband kak dilla.. Dia ajar macam aner nak baling.. pastu nak dapat balingan yang cantik nak pilih dot yang mane.. Harap-harap lepas nie, aku boleh jadi juara bowling!!! Chaiok!!!.. Chaiok!!!
Location south city plaza Seri Kembangan..
A Bess Bowl..















Lane-lane yang ade..
Ini le Juara!!! (Boleh ker?).. hehehe
Ketika sedang bersiap2 untuk bertanding
En. Asraf sekeluarga
Jejaka Perasan
Ini Team Jenahak.. Power Siuttttttttt!!!! Husband kak Dilla, aku dan The Hero..sazli

Kumpulan Bawal.. Lane sebelah aku!!

Ketika sedang menunjukkan bakat!! hehehe..

Setelah selesai aku telah berjaya memujuk Mr. M main bowling ngan aku.. Die 1st time main tau.. masa 1st2 die nak baling tue, kelakar aku tengok.. terkengkang-kengkang masa baling bola tue.. tapi tak sampai hati nak gelak depan die.. nanti merajuk plak, tak nak main..

Ini family kak dilla

Ini plak cara umairah main bowling...

3 comments:

BUYEN said...

jommm lawan boling dgn haku..huhuhu

BUYEN said...
This comment has been removed by a blog administrator.
a LoT oF LuV said...

BUYEN, aku x teror le..
nanti kalah plak..
memalukan kaum je.. xpelah.. aku menyerah kalah le..
Tahun depan boleh kot!!

Google