Tuesday, May 5, 2009

Yeay.. Yeay!!! Dapat Souvenir

Ingat tak semalam.. n3 aku pasal ganti PA.. Ari kakak PA tue dah masuk keje.. Sebelum die cuti, die pesan dengan aku minta tolong gantikan tempat die. Aku pon mengusik le, 'kalo gi berjalan2 tue jangan lupe beli ole2 untuk aku'.. Aku ni cakap memain je.. Tak sangka plak ditunaikan bebetul plak.. Lepas ni takut nak usik..
Tapi aku suke sangat present nie.. cantik!! aku baru plan2 nak beli bende2 macam ni. nak letak kat balkoni rumah aku.. aku plan nak beli yang buluh je, sebab agak murah.. last2 dapat yang nie.. Dah le Bos baek..PA die pon baek!! Sayang Kak Azmah!!

Pinjam Aweks ni japs.. Jadi model.. Cun Gak ye..

Ni le present yang aku cakap tue...

Ooo.. lupe plak!! semalam aku jadi model gak untuk sesi photo untuk SUB aku.. Sebelum diorang ambik gambar die, photographer tue soh aku posing dulu.. Pastu die janji nak pos kat aku bile die dah print kan.. Best nyer.. Gambar die clear betul.. minta2 le die tunaikan ape yang dijanjikan..

4 comments:

Cik Noor said...

sayang kak azmah jer.. model cunnie tak sayang la.. takpa lah.. sapalah kita..

a LoT oF LuV said...

sayang gak... muahhhh..

@Z said...

kemain hepi dapat souvenir ek...meh nak bagi 'souvenir' gak..tapi dalam bentuk tag..sila jawab yer... :)

a LoT oF LuV said...

@Z... aku dah bace ko nyer blog..
tp x sempat nak jawab lagik..
tgk le.. memalam nie ke..
bz ya amat sekarang nier..

Google