Thursday, October 22, 2009

Klinik Jameaton


Aku dah mula sukakan service yang klinik ni.. Dah le murah, pastu siap ade tempat mainan untuk budak2 1-9 tahun lagi.. xde le puteri2 ku keboringan menunggu aku check up.. Tapi kalo nama ku dipanggil, haruslah Mr. M dengan anak2 ikut masuk..

Bebaru ni, aku wat check up pregnant.. Scan, urine test, ubat 2 jenis dan caj perundingan sumenya RM63.00. Doktor pon baik, sopan je bile layan aku. So, kepada sesiapa yang tinggal berhampiran Taman Equine, Taman Pinggiran Putra atau sewaktu dengannya.. Aku suggest gi le Klinik ni.. dah le murah.. service pon ok..

Tengok le puteri2 ku.. leka bermain dengan permainan yang disediakan..



2 comments:

MrS.FaDiR said...

klink ni kat area mana zila..tak pernah tengok pun

a LoT oF LuV said...

kat sblh jusco kan ade petronas.. kat seberang jalan besar tu. Kat tapak pasar malam pinggiran putra..

Google