Monday, August 3, 2009

My Besday

Hari nie genap le aku 26 tahun. HEPI BESDAY TO ME.. Hehehehe wish untuk diri sendiri.. Ahaks.. Berdebar2, ape le agaknye present Mr. M bagi.. Tapi semalam aku demand ngan die.. aku kata aku nak hadiah 'TV LCD'.. hehehe.. lepas tu terus die soh survey harga.. hehehehe.. best nyer kalo jadi kenyataan.. Dan pagi nie, berderet2 dapat mgs dari kakak2 ku dengan member aku.. Terima kasih sume yang telah memberi ucapan kepada aku.. Moga2 Allah memberkati hidup kalian.. Amin
Dan hari ini gak, kawan ku Arfa Herny Binti Aris ( Sori Arfa, aku bagi name penuh ko!! ). Die diarahkan lapor diri di Jabatan Akauntan Negara, Sebagai Pembantu Akauntan.. Tapi penempatan die tak tau lagik kat maner.. moga2 die dapat Tempat seperti diarahkan. Tahniah fa..Sebenarnya, Arfa nih kawan aku classmate masa kat Sekolah Teknik Alor Gajah kira kamcing gak.. Kami nih 3 serangkai.. aku,arfa dan I-syah. Moga2 persahabatan kite nih kekal abadi..

5 comments:

MaMa MaRiaH said...

huhu epy besday..da 26 taun..moga pnjg umo n murah rezki..xmau blanje kek ke hehe..

a LoT oF LuV said...

hehehehe.. sepatutnya orang nyer besday yang dibelanje.. nih dah berbalik nih.. (X nak wat surpise party ke?)hehehe

MrS.FaDiR said...

hepy besday..moga panjang umur dan dimurahkan rezeki..kalau senang2 gi lah kat kedai online aku..http://fiezashop/blogspot.com..war2kan kat kengkawan ek..hehehehhe

a LoT oF LuV said...

ko jual ape fizah?

a LoT oF LuV said...

oooo.. ko jual DCL kan..? Aku nih kena stop makan DCL.. lepas bersalin le.. Insya Allah

Google