Tuesday, July 14, 2009

Ke'sunburn'an

Disebabkan pesta sukan weekend lepas, muka aku nie dah naik hitam... bile le nak pulih sediakala.. Nak gi wat facial, bg pulih.. mahal plak x mampu rase nyer.. biar le.. x lame pon rasenyer.. paling kuat pon 2-3 minggu je..

Hari ini plak kat opis td server down plak.. nak update blog pon x bleh.. nak chating lagi le x bleh.. Geram je nak pakai broadband... nanti le nak car
i gak, broadband murah2... ok le nak solat dulu.. chaw!!!

1 comment:

Anggerik said...

Zilla,

Guna face mask ZA (tissue) jer.. murah gak.. sekeping dalam RM7 (lebih kurang), pastu lepas mandi, atau bila2 ada masa yang x pakai bedak, tempek jer air sejuk kat muka... jangan lap- biar kering semula jadi...

Jerawat intan yang naik arie tu dah start nak ok dah.....

Google